Håndballjentene frem mot OL 2024

Nyeste kunngjøringer

"– Katrine er unik, hun er 44 år og skal inn i sitt femte OL. Dette er en beskjed til alle mennesker: Ikke la noen fortelle deg at du er blitt for gammel. Har du indre motivasjon, så kan du holde på lenge. Hun inspirerer meg også, sier Hergeirsson."

Føkk off, Hergeirsson. Dobbeltmoralen lenge leve.

Jeg skal ikke begynne en gang 😂 Vonde minner!
 
Tenker alltid på deg når jeg hører dette om at noen ikke er for gamle ;) Mens andre (Riegelhuth, Løke osv.) bare kastes ut.
Haha, hyggelig å bli tenkt på 😂

Ja, det er jo så dobbeltmoralsk. Under VM i fjor burde jo Løke faktisk blitt hentet inn også. Hun var i mye bedre form enn både Aardahl, Brattset (grunnet skaden) og Ingstad…

Jeg håper håndballforbundet snart tar tak, vi har godt av noe nytt. Heirgeirsson har vist gode resultater, men det er på tide å takke for seg! Kanskje la noen yngre krefter slippe til? 😜
 
Helt ok. Frankrike uten bl.a Foppa og Glauser. Grandveau ikke på VM-nivå og Nze Minko (som knapt har hatt fri siden Champions League-gullet for nøyaktig én måned siden) virket sliten. Sako fortsetter der hun slapp for Metz i final 4 (svak). Valentini, Horacek og min nye favoritt Bouktit var gode.

Lunde Norge beste, men også Reistad, Solberg-Isaksen, Breistøl, T. Deila og Brattset Dale er bunnsolide. Kred også til Skogrand og Røsberg J. Breistøl hamrer inn seks flotte mål, men Deila har SÅ mye mer variasjon i sitt spill. Setter bl.a inn Norges tre siste mål, fire totalt + at hun lager flere 7m. Gjennombrudd, skudd utenfra, underarm. I tillegg bunnsolid bakover og kan bekle alle bakspillerposisjonene begge veier. Burde vært selvskreven i en 14-mannstropp. Det er en skam. Ellers har Kristiansen sett bedre dager. Bommer de fleste av skuddene og sover i forsvar. Særlig forsvar pleier å være hennes styrke, så det var litt rart. Flippes er ikke SÅ god liksom.
Kred til Skogrand?? Så vi samme kamp? Hun var elendig.
 
Fryktelig kamp av Norge. Etter 12 minutter av 2.omgang hadde vi scoret 1 (!) mål. Solberg-Ø. og Deila den eneste beholdningen.

Breistøl er fryktelig. Virkelig helt grusom. Har vel en rekke der på en 7-8 bom før hun endelig treffer på to igjen. Veldig gull eller granbar. Og Mørk hadde vel 10 feil alene på masse tulleinnspill i 1.omgang.

Ny svak kamp av Kristiansen, som lever farlig. Deila klart best av backene over de to kampene.

Satser på at skaden til Reistad ikke er alvorlig.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp