OBOS-Ligaen 2024

Imorgen står første slaget ( av mange ) for om at mitt AaFK overlever i OBOS ligaen eller ei. Dog liten tvil om at den gjengse patriot har fått fornyet håp med inntreden av Rekdal og Frigård. Passerte 4000 solgte billetter idag, og med tanke på ferietid og mange på Norway Cup, er det ytterst gledelig at så mange vil finne veien til CLC imorgen. Egersund skal man ikke ta lett på, selv om de har mistet noen av sine ypperste spillere fra vårsesongen. Men med god struktur og 110 % innsats fra spillerne, har jeg troa på 3 poeng mot Egersund. Det lille jeg for tiden ikke helt liker, er at det virker vrient å få napp på midtstopper no 2 inn. Dette er et uttalt mål for Rekdal å få på plass, slik at vi kan flytte Kitolano ut høyre ( hvor han spiller best ). Enn så lenge må han spille midtstopper sammen med Hopland og Vito. Det funket ok mot KBK, men vi mister samtidig mye offensiv kraft på høye siden. Blir nok en urolig natt søvn i natt på meg, for jeg er utrolig spent ( og nervøs ) for morgendagens kamp.
 
Det røde kortet til Mjøndalen... fy faen så dumt. Det finnes ikke noe i regelboka som forsvarer at dommeren gir det røde kortet der. Det er en tøff takling som kvalifiserer til gult kort. Ikke noe mer.
 
Dette er ALDRI et rødt kort. Kom igjen, a.

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Blir godt når Sandnes rykker ned. Sikreste poengtapet hver sesong. Og så vinner nesten alle de andre topplagene i dag. Elendig runde.
 
Vi Kongsvinger-supportere er takknemlige for mye.

Et rivende godt kollektiv.
Strålende forsvarsspill.
Keeper-spill i verdensklasse.
Mentalitet ut av en annen verden.
Kort vei til Sverige.
Paracet.
Alkohol.
Sjokolade.
Godt tilbud for pasienter med hjerneblødning på Kongsvinger sykehus.
Mer paracet.
Mer alkohol.
Takk for meg.
 
Sist redigert:
Lyn nærmer seg fornyet kontrakt, det er deilig. Litt rar kamp idag, Lyn klart best 11v11, men etter at Mjøndalen får et meget strengt rødt kort tar de over initiativet.
 
Kan vi si at Stabæk rykker nok ikke direkte opp.
Kan vel snart si for sikkerhet at vi ikke kommer oss på kvalik her. Noe jeg tenker egentlig er helt greit slikt spillet er om dagen, vi har nada å gjøre i eliteserien. Men vi har fortsatt cupen da!
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp