Hvilken restaurant var du på sist ?

Duckpin i Torggata - fest med jobben. Stor grillmeny på deling - mye bra, hummus, salat, beter - scampi/reker, kylling, svin og brisket. Alt bra, bortesett fra brisket som var litt hard. Folk godt fornøyde. Synes det var litt over forventet på et slikt sted.

Oslo Street Foodi Torggata - bare en kjapp tur innnom mellom drinkene andre steder. Valgte Vietnam-bula med noe kylling, vårløk, samt nudler og salat i en bolle. Smakte helt greit og akkurat passe mengde når man bare skulle ha noe å gå på. Dog, prisen på 209 er litt i overkant.
 
På tide med en oppdatering igjen.

Lulu
Sakesmaking med småretter, mye gode smaker og flinke kokker.
Jeg er vel i overkant glad i sake og koste meg veldig.

Score 6,25/10

Bar Amour

Bestilte bord dagen før Michelinutdelingen og traff på den.
De leverer veldig høy kvalitet selv om Carlos ikke var der den dagen.
Sjøkrepsen deres er helt nydelig.
De ulike snacksene er på høyde med Savage
Skal tilbake en gang til før sommeren

Score 9/10

Gaggan Anand på Der Pepperen Gror

Når kanskje verdens beste indiske kokk kommer på besøk så måtte man bare ta en tur.
Ett par veldig gode retter som vel kanskje var det beste indiske jeg har smakt.
Noen ok retter
Mye spennende viner
Og morsomt med nachspiel med kokken etterpå

Score 7,5/10

Liminal

Oscar leverer høy kvalitet på alt han gjør.
To typer tartar som begge var veldig gode
Men kalvefilet var nok noe av de beste jeg har smakt.

Score 7/10

Sunday Funday på Brasserie CouCou

Tre kokker fra Rest, Palace Grill og Bristol
En lang brunch med flinke kokker og servitører.
Høydepunktet var en Tbone med margbein

Score 7/10

Kontrast

Booket også denne rett før michelin og traff også her på stjerne nummer 2
Utrolig kvalitet på alt de gjør, ting sitter fra snacks til dessert.
5 timer med spising går unna veldig fort.
Eneste å utsette på er at det blir for korrekt, ingen som tør å gjøre noe ekstra.
Det gjør at maten kanskje kan føles litt kjedelig i forhold til Savage og Bar Amour.
Men det er helt nydelig mat

Score 9/10


Denne uken blir det mat og drikke på Tons of Rock, så får satse på at Grezzo leverer som de pleier der.
 
Noen tips til bra steder som er åpent i slutten av juli? Vurderer Solsiden. Ellers ikke så veldig mye spennende. Den nye franske ved Ankerbrua har dog fått bra kritikk.
 
Noen tips til bra steder som er åpent i slutten av juli? Vurderer Solsiden. Ellers ikke så veldig mye spennende. Den nye franske ved Ankerbrua har dog fått bra kritikk.
Mener Maaltid skulle være oppe hele sommeren
Kain åpner 30. juli
La Mayor, Lutlaget, Jimmy's og Madonna ser ut til å være åpne
Geita og J2 er åpne til 20 juli

Så det er noe å velge imellom i sommer utover grillen hjemme
 
Happolati.

Ibérico fra à la carte menyen. Må ha vært slutten på rotasjonen, for ser den er borte fra menyen nå. Meget bra :)
 
Jeg og kompis var og spiste på Kain igår. Ved Youngs.

Jeg vil bare rett og slett si at de er fantastiske på service og slikt. Nydelige folk som jobba der! Også fikk vi en eller annen oppvarmer som var sinnsyk god. Noe sitrongressgreier
Service: TK6
Så til maten

Til forretten hadde vi både Sisig og SioMai. Sisig var kjempegodt! Varianten dems av Siomai var ikke slam dunk så jeg vil si det var godt, men ikke topp
Forrett: TK5
Hovedrett tok vi Pork Adobo og Bistek Tagalog. Her synes jeg Pork Adobo var ganske god, sånn terningkast 4 kanskje? Mens Bistek Tagalog var det et eller annet jeg reagerte på med en gang som rett og slett var uspiselig. Derav vil jeg gi den retten en 1er. By default

Hovedrett: TK: 3-

Kosta 1500 ca totalt med hva vi drakk. Ikke kjempedyrt, men for en matopplevelse som ikke akkurat ga meg gode vibber etter en god start. Her skal jeg ihvertfall ikke tilbake. Jeg betaler ikke 1500 for TK3-. Det gidder jeg ikke. Og synd. Servitrisen var helt fantastisk. Forklarte maten, var veldig i godt humør og alt. Jeg hadde heller spist en burger til 200 spenn. Og den hadde vært bedre
 
Jeg og kompis var og spiste på Kain igår. Ved Youngs.

Jeg vil bare rett og slett si at de er fantastiske på service og slikt. Nydelige folk som jobba der! Også fikk vi en eller annen oppvarmer som var sinnsyk god. Noe sitrongressgreier
Service: TK6
Så til maten

Til forretten hadde vi både Sisig og SioMai. Sisig var kjempegodt! Varianten dems av Siomai var ikke slam dunk så jeg vil si det var godt, men ikke topp
Forrett: TK5
Hovedrett tok vi Pork Adobo og Bistek Tagalog. Her synes jeg Pork Adobo var ganske god, sånn terningkast 4 kanskje? Mens Bistek Tagalog var det et eller annet jeg reagerte på med en gang som rett og slett var uspiselig. Derav vil jeg gi den retten en 1er. By default

Hovedrett: TK: 3-

Kosta 1500 ca totalt med hva vi drakk. Ikke kjempedyrt, men for en matopplevelse som ikke akkurat ga meg gode vibber etter en god start. Her skal jeg ihvertfall ikke tilbake. Jeg betaler ikke 1500 for TK3-. Det gidder jeg ikke. Og synd. Servitrisen var helt fantastisk. Forklarte maten, var veldig i godt humør og alt. Jeg hadde heller spist en burger til 200 spenn. Og den hadde vært bedre
Sa du ifra at maten var uspiselig?
Sist jeg var der så var min Bistek var nydelig
 
På tide med en oppdatering igjen.

Lulu
Sakesmaking med småretter, mye gode smaker og flinke kokker.
Jeg er vel i overkant glad i sake og koste meg veldig.

Score 6,25/10

Bar Amour

Bestilte bord dagen før Michelinutdelingen og traff på den.
De leverer veldig høy kvalitet selv om Carlos ikke var der den dagen.
Sjøkrepsen deres er helt nydelig.
De ulike snacksene er på høyde med Savage
Skal tilbake en gang til før sommeren

Score 9/10

Gaggan Anand på Der Pepperen Gror

Når kanskje verdens beste indiske kokk kommer på besøk så måtte man bare ta en tur.
Ett par veldig gode retter som vel kanskje var det beste indiske jeg har smakt.
Noen ok retter
Mye spennende viner
Og morsomt med nachspiel med kokken etterpå

Score 7,5/10

Liminal

Oscar leverer høy kvalitet på alt han gjør.
To typer tartar som begge var veldig gode
Men kalvefilet var nok noe av de beste jeg har smakt.

Score 7/10

Sunday Funday på Brasserie CouCou

Tre kokker fra Rest, Palace Grill og Bristol
En lang brunch med flinke kokker og servitører.
Høydepunktet var en Tbone med margbein

Score 7/10

Kontrast

Booket også denne rett før michelin og traff også her på stjerne nummer 2
Utrolig kvalitet på alt de gjør, ting sitter fra snacks til dessert.
5 timer med spising går unna veldig fort.
Eneste å utsette på er at det blir for korrekt, ingen som tør å gjøre noe ekstra.
Det gjør at maten kanskje kan føles litt kjedelig i forhold til Savage og Bar Amour.
Men det er helt nydelig mat

Score 9/10


Denne uken blir det mat og drikke på Tons of Rock, så får satse på at Grezzo leverer som de pleier der.
Rapportert pga. misunnelse.
 
Glorioso i Asker. Barnevennlig, og tar de heller med der enn på Egon ved siden av. Torteloni med spinat og ricotta på meg.
 
Jobbmiddag - litt pussig sammenskrudd opplegg pga avlyst samling i utgangspunktet - Scandic Holmenkollen Park.

Fire retter. Potet- og ertesuppe til forrett - mektig og helt ok, med bacon og ost, men savnet eleganse og finesse. Deretter kamskjell - ett lite delt skiver på tre - rå med mango og noe greier. Enkelt og godt, men ja - enkelt. Hovedrett kalv med aspages, ertepure (erter igjen... ) og chalottløk og pommes anna. "Portvinssaus" - sorry - dette var elendige greier. Uinteresant og grovt kjøtt, kjedelig med erter igjen etter suppen - greie poteter og asparges, kanksje - men sausen var en katastrofe - så ut som Toro brun saus og smakte i hvert fall ikke bedre. Begredelig. Dessert med melkesjonkolademousse og en sorbet... Nabo synes moussen smakte lite, jeg likte for å så vidt den, men sorbeten smakte gammalt.

... det var faktisk noen hakk dårligere en de lave forventingene til denn type middag. Egentlig skulle det vært utlanske gjester på denne seansen, men ble avlyst - så er nesten glad for det. For det var rett og slett ikke bra. Vinene var ok - og servicen bra. Men treningkast 2 på dette. Beklager.
 
Jeg og kompis var og spiste på Kain igår. Ved Youngs.

Jeg vil bare rett og slett si at de er fantastiske på service og slikt. Nydelige folk som jobba der! Også fikk vi en eller annen oppvarmer som var sinnsyk god. Noe sitrongressgreier
Service: TK6
Så til maten

Til forretten hadde vi både Sisig og SioMai. Sisig var kjempegodt! Varianten dems av Siomai var ikke slam dunk så jeg vil si det var godt, men ikke topp
Forrett: TK5
Hovedrett tok vi Pork Adobo og Bistek Tagalog. Her synes jeg Pork Adobo var ganske god, sånn terningkast 4 kanskje? Mens Bistek Tagalog var det et eller annet jeg reagerte på med en gang som rett og slett var uspiselig. Derav vil jeg gi den retten en 1er. By default

Hovedrett: TK: 3-

Kosta 1500 ca totalt med hva vi drakk. Ikke kjempedyrt, men for en matopplevelse som ikke akkurat ga meg gode vibber etter en god start. Her skal jeg ihvertfall ikke tilbake. Jeg betaler ikke 1500 for TK3-. Det gidder jeg ikke. Og synd. Servitrisen var helt fantastisk. Forklarte maten, var veldig i godt humør og alt. Jeg hadde heller spist en burger til 200 spenn. Og den hadde vært bedre
Var veldig fornøyd når jeg var der, kan være de har tapt seg over tid.
 
Sacramento i Lisboa. Gikk for en rett med 3 forskjellige typer Bacalao. Alle gode og bra match men en alvarinho til.
 
La Bocca - Varna. Bra italiensk rett ved hotellet. Spist der en del gannger og har alltid vært fornøyd. Starta med salat med avocado, brie, jordbær og mandler - i tillegg til det grønne. Friskk og god. Så tagliatelle med sopp og kylling i krema saus, behagelig spise. Dessert ble creme brulé - litt overrasket at det var bare brunt sukker på toppen, men så hadde servitørdama med seg brennner. Det var litt lite futt i den så ble litt tullete....

... men alt i alt godt alt sammen. En halv flaske hvit lokal vin, van og espresso kom på 370 kroner. Helt greit - men en merker jo at prisene har gått opp også her.

 
Brunsj på 34.12 Cafe i Varna - oppdaget denne for et par år siden, ettersom en bekjet har vært DJ der - litt musikk i dag også, men ikke påtrengende. Kult sted for de mer bemidlede,, vil jeg tro. Ungt klientell, uten at jeg følte meg helt uttafor ved 13-tiden. God kaffe, god fersk appelsinjus og utmerket egg benedicts. Ingen meny, scanning og betaling med Apple Pay for min del - som funka greit her.. Totalpris 175 kroner - så ja, det finnes flere billigere steder for en matbit...


IMG_9189.jpg
 
Brunsj på 34.12 Cafe i Varna - oppdaget denne for et par år siden, ettersom en bekjet har vært DJ der - litt musikk i dag også, men ikke påtrengende. Kult sted for de mer bemidlede,, vil jeg tro. Ungt klientell, uten at jeg følte meg helt uttafor ved 13-tiden. God kaffe, god fersk appelsinjus og utmerket egg benedicts. Ingen meny, scanning og betaling med Apple Pay for min del - som funka greit her.. Totalpris 175 kroner - så ja, det finnes flere billigere steder for en matbit...


Vis vedlegget 16367
Hotellanbefaling i Varna? Bor du alltid samme sted, eller shopper du rundt?
Kanskje litt off topic, men det lever vi vel med.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp