Maskorama 2023

Nyeste kunngjøringer

Den er lik null. Så ble litt overrasket over at han faktisk virket oppegående da jeg fant det ut. Etter å ufrivillig ha sett et partre intervjuer av fotballspillere vokste det opp noen fordommer.
Du vet at han ikke har vært profesjonell fotballspiller?

Ellers enig at han framstår som en oppegående og veldig ålreit fyr. Det har jeg syntes helt siden han ble kjent for en fem-seks år siden.
 
Vil helst slippe en svettende og heseblesende Stoltenberg i neste sesong, jatakk til retur av en smått morsom Jan Thomas med sine ville forslag.
 
Hun er vel den eneste som har kommet sist i en MGP juniorfinale 😀

I alle fall var det vel bare dette første året de kunngjorde hele resultatlista.
De hadde nok ikke tenkt helt over hvor kjipt det må være for barn å bli utnevnt til de dårligste på nasjonal TV, nei, før etter at kunngjøringen av sisteplassen var et faktum.

Husker ellers godt den finalen, var i militæret og vi hadde det på på rommet, alle lo seg ihjel av Stiffi og «Respekt», kanskje tidenes låt.
 
Selv om Myhre syntes hintene på seg selv var enkle, presiserer hun:

– Det er et barneprogram, det må vi også huske. For de som er sure på internett «altfor lett, orker ikke å se på».


Er det virkelig dit vi har kommet, at NRK sender barneprogram midt i beste sendetid på lørdagskvelden? Familieprogram ja, men barneprogram? Da bør man sende det klokken 18.. NRK bør tone ned barnefaktoren neste sesong, og lage hintene litt vanskeligere.
 
Maskorama er et bra familieprogram. At gamle gubber sitter å ser på det og ikke finner sjarm, skjønner jeg godt. Men når unga her hjemme sitter å skriker "av med maska" i kor med tv'n, så har programmet klart å treffe en nerve knapt noe annet program har for tiden.

Hørte at seertallene var litt dårligere i år. Premieren var vel sammen med Skal Vi Danse sin finale(?), så det ryker noe der. Og når hintene er lette som f sånn at du veit hvem alle bortsett fra max 2 deltakere er basert på hinta, så gjorde nrk seg en bjørnetjeneste - der de fjerna spenninga. Hele Norge visste hvem de 3 siste var.

Neste sesong må ha drøyere hint og en god blanding av deltakere - alt fra noe kanskje barn kan, men også noen skikkelige throwbacks som har vært ute av rampelyset lenge, eller ikke har noe med underholdning å gjøre.

Og gjør gjerne sånn at ikke mesteparten av deltakerne har link til NRK.
 
Jeg syns det var en ganske svak sesong, jeg syns kostymene var alt annet enn imponerende - dårlig tid, lavt budsjett?

Hintene var også for lette, og jeg syns ingen av deltakerne imponerte så veldig- dem er selvsagt flink til å ikke være artister, men de to tidligere sesongene har hatt høyere topper.
 
11. november begynner ny sesong.

Heldigvis er Jan Thomas ute av panelet. Årets panel er Tete Lidbom, Marion Ravn og Robert Stoltenberg.

Årets deltakere er:
Fred Buljo - Spionen
Helene Noor - Røyskatten
Frank Løke - Vikingguden
Trine Schei Grande - Fristerinnen
Jenny Spetalen - Ostehøvelen
Martin Schanche - Geitekillingen
Elsie Bay - Isbjørnen
Vegard Harm - Rallaren


Har hørt om alle unntatt Helen Noor. Mest spent på Schanche som geitekilling.
Blir spennende å se om noen fra lista kan bli med neste år!
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp