Hva skjer i Israel?

er Palestinia en stat?
De har hatt et valg engang som gjorde de om til et diktatur…

Hva jeg tror eller ikke har som sagt ikke noe med saken å gjøre…
Men at Israel skal være keen på en to-statsløsning nå med fullt av terrorister på gaza er jeg litt usikker på
Det synes unektelig litt rart hvis du sier at Israel alltid har støttet en tostatsløsning, bare ikke nå. Da er det ikke alltid. Israel jobbet ikke akkurat aktivt mot en tostatsløsning før 7. oktober heller - Bosettingspolitikk kan neppe sies å være en del av det.

Hvorvidt Palestina oppfyller de fire folkerettslige kravene for å være en stat (hvorav anerkjennelse ikke er en av de) er det debatt om i juristmiljøer, Gitt Israels kvelegrep på territoriumet er det heller uklart. Jeg påpeker bare at innleggene dine er fullt av motsetninger.
 
For 1 dag siden sier IDF, ifølge google - at de mener å ha drept 12000 av det de omtaler som Hamas gunmen. Mens jeg etterlyste en kilde til påstanden om 12000 drepte Hamas soldater - den 13. februar. Og de eneste tallene over drepte Hamas soldater jeg hadde sett fra IDF til da, var 9000 drepte Hamas soldater. Og jeg synes det var rart å vise til flere drepte Hamas soldater enn selv IDF gjør. Fordi det selvsagt er i IDFs interesse at størst mulig andel av de som de dreper på Gaza er Hamas soldater.
Står masse linker til 12.000 drepte Hamas terrorister nu. Det jeg forholder meg til.
 
Nei, det er et demokrati som har valgt fram en statsminister som ikke ønsker en tostatsløsning, og en regjering med medlemmer som ønsker å utrydde hele Palestina.
Kilde på at de ønsker å utrydde hele palestina? Har jeg aldri hørt eller lest noe sted.
 
Noen som fikk med seg reportasjen på Dagsrevyen i dag og hun som mente at selv barna på Gaza er skyldig. Absolutt ingen på Gaza var uskyldige i følge hun.
 
Tilsynelatende. Jeg skrev ikke at regjeringen ønsker å utrydde Palestina, men at medlemmer av regjeringen ønsker det. Finansministeren er medlem av regjeringen, og tankene han forfekter er ekstreme. Det sier litt om holdningene i Israel at en slik person er minister.

Regjeringen har ikke offisielt uttalt et slikt mål, men man kan jo lure ut ifra handlingene deres.
 
Kan være så mye forskjellig, aviser som overdriver osv.
Spiller liten rolle. Vi forholder oss til 12.000 drepte terrorister pr dags dato.
Igjen; du kommenterer noe jeg skrev for drøy en uke siden, dengang IDF påstod at de hadde drept 9000 Hamas' soldater.
I går skal IDF ha sagt at at de mener antallet drepte Hamas soldater er 12000. Dette visste jeg ikke for drøyt en uke siden.
For mer enn 10 000 drepte palestinske barn siden, et-par tre måneder (til Voldemordt; NB 'et' med 1 't'!) skrev jeg at IDF&IAF hadde drept 2500 palestinske barn og at jeg antok IDF&IAF nok kom til å drepe 5000 palestinske barn før de ga seg. Om en uke eller tre til med israelsk terror, vil nok de modige soldatene i verdens mest humane hær, ha drept 15000 palestinske unger og 10-12000 av disse mødre&bestemødre. ERgo var også min påstand for et-par-tre måneder siden 'feil.

Og, dette skjønte du nok heller ikke. Og, leser jeg i Haaretz idag, iraelske militære, stjeler som ravner fra boligene til palestinerne på Gaza.
 
Sist redigert:

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp