Følg med på videoen nedenfor for å se hvordan du installerer nettstedet vårt som en nettapp på startskjermen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hva er den laget av, okse?Har vært på markedet en stund, men ikke fått prøvd den før de siste ukene. TK 5:
Utifra innholdsfortegnelsen er den laget av struts, esel og marihøneHva er den laget av, okse?
Jeg digger kun okse-salami ser du.
EwwUtifra innholdsfortegnelsen er den laget av struts, esel og marihøne
Greit å utvide horisonten litt
Merkelig hvor korka mye av denne industrien har blitt. God lakrisis ble laget på 80- og 90-tallet. Det er tross alt ikke verre enn å prøve å relansere merker som funket i stedet for mye av smakskombinasjonene i dag fremstår som måfå-påfunn.Hockeypulver is. Altså fy søren for en dårlig is, jeg spiste halve så gikk den i søppelet. DA er den dårlig. Jeg elsker lakris, men denne var jo helt utrolig kvalmende, og det er hockeypulveret utenpå isen som er årsaken.
Nei, TK 1.
Ja men da spiser jeg marihøner dersom jeg har lyst på det, de er gratis uteGreit å utvide horisonten litt
Struts og esel er delvis lagd av kjøttJa men da spiser jeg marihøner dersom jeg har lyst på det, de er gratis ute
Og hvis jeg skal ha salami så forventer jeg at det skal være kjøtt
Var på drikking hos en kamerat og så dukket denne opp på bordet. Man forventet jo bacongull/ordentlige greier, men dette var jo bare juks og fanteri a la det man finner i store poser på Europris til en tier (?) og som er fullt av alskens søtningsmiddel, overkrydring og mye tull. Hvorfor synes du det der var så godt?Grilled Ribs får terningkast 5+
Har smakt begge deler, struts er nydeligStruts og esel er delvis lagd av kjøtt
For et merkelig spørsmål. Hvorfor synes man noe er godt...Hvorfor synes du det der var så godt?
Har også spist struts på en Oslo-restaurant for mange år siden.Har smakt begge deler, struts er nydelig
Fint at du fikk oppklart at esel og struts er kjøtt da
Måtte bare gå igjennom inneholdsfortegnelsen og kan hverken se struts esel eller marihønerHar også spist struts på en Oslo-restaurant for mange år siden.
Fikk den servert med mangosaus, det var jo himmelsk.
Det står med liten skrift, i tillegg til med blindeskrift på selve salamienMåtte bare gå igjennom inneholdsfortegnelsen og kan hverken se struts esel eller marihøner
Ingredienser
Svinekjøtt, Svinespekk, Salt, Krydder (Pepper, Hvitløk, Koriander, Muskatblomme), Startkultur, Dekstrose (Mais), Krydderekstrakt (Pepper, Chili)), Antioksidant (E 301), Naturlig Aroma, Rødbetpulver, Fargestoff (E 120) og Til 100 G Ferdig Vare Er Det Anvendt 140G Kjøttråvare.
Grøss!Rødbetpulver
Streselhøne da altså.Utifra innholdsfortegnelsen er den laget av struts, esel og marihøne
Merkelige greier, men kan jo forstå at de blir begeistret for lite når man ser hva de måtte lide seg gjennom. Jeg syntes det der var rett og slett vondt. Juksegreier med mais som en forbinder mer med disse kreftvariantene man finner på storkonsumbutikker. Altfor mye sånn flat, overkrydret butikk-BBQ-smak der man har tømt hele krydderhylla igjen.For et merkelig spørsmål. Hvorfor synes man noe er godt...
Du får spørre disse da, som også lot seg begeistre;
- De leker ikke dødssterk!
Blant årets snacksnyheter skjuler det seg noen virkelige smaksbomber. Vi har testet.dinside.dagbladet.no
Høres lovende ut. Har en deltidspølsemaker på jobben som sier spekepølse bør være laget av svin, og kun det. Saukjøtt ødelegger smaken. Har begynt å se litt etter det, og virker som det stemmer bra for min gane. Må prøve denne.Måtte bare gå igjennom inneholdsfortegnelsen og kan hverken se struts esel eller marihøner
Ingredienser
Svinekjøtt, Svinespekk, Salt, Krydder (Pepper, Hvitløk, Koriander, Muskatblomme), Startkultur, Dekstrose (Mais), Krydderekstrakt (Pepper, Chili)), Antioksidant (E 301), Naturlig Aroma, Rødbetpulver, Fargestoff (E 120) og Til 100 G Ferdig Vare Er Det Anvendt 140G Kjøttråvare.
Dette er jo en viktig grunnregel hva gjelder all mat.Saukjøtt ødelegger smaken.
Vi bruker essensielle informasjonskapsler for å få dette nettstedet til å fungere, og valgfrie informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din.