- 4 Jul 2023
- 18.068
Det ble grillmat av ymsa slag i den hagefesten jeg var på.
Kyllingen var nok best.
Tilbehør, tomatsalat, grillede grønnsaker og potetsalat.
Kyllingen var nok best.
Tilbehør, tomatsalat, grillede grønnsaker og potetsalat.
Følg med på videoen nedenfor for å se hvordan du installerer nettstedet vårt som en nettapp på startskjermen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dette ser ut som Comfort food med stor CRester av torsdagen skirtsteak. Så passet da lage en cheesesteak. Litt sjalottløk, tomat, fransk landbrød og ost som var igjen fra pizzalagingen tidligere i uken
Vis vedlegget 17468
Den originale? Og plukker også du av paprikaen?Grandis.
Er selkjøtt spisende*?Blir sel-sakt kjøtt i usømmelige mengder i aphten (Brasilia Oslo)
Den originale. Paprika en spises, sjølvsagt. Men jeg supplerer med ørlite flaksalt på toppen, for synes de har fjernet vel mye salt i sunnhetens tegn. Drikker Grans cola uten sukker til denne herlige sofaretten.Den originale? Og plukker også du av paprikaen?
Aner ikke, men jeg skal SEL-vfølgelig si fra hvis jeg finner det ut.Er selkjøtt spisende*?
I de harde 60,70 åra spiste en iallefall veldig mye sjøfugl vi kystfolket. Alke Teiste, Lomvie og Skarv bla ute på øyene.Aner ikke, men jeg skal SEL-vfølgelig si fra hvis jeg finner det ut.
Hm, vokste jo opp på 70-tallet ute på øyene uten at jeg fikk høre om dette - dvs, det var noen litt særinger som var opptatt av jakt og sånt som spiste, men mener det ble omtalt som litt sært. Tror heller ikke at det var vanlig lengre sør, der min far vokste opp - har i alle fall aldri hørt om at de spiste fugl.I de harde 60,70 åra spiste en iallefall veldig mye sjøfugl vi kystfolket. Alke Teiste, Lomvie og Skarv bla ute på øyene.
Hagla stor klar og laddet innafor inngangsdøra å når en såg fugl nærme seg fra kjøkkenvinduet så var det å trive hagla i farta å ut å skyte.
Fuglen ble kappet hodet av å hengt opp etter føttene på naust og brygger noen dager til avdrypping av blod og mørning.
Så ble bryststykkene og låra skåret ut å lagt i eddikk eller mjelk ett døgns tid eller noe.
Jeg synst nå iallefall det var godt den tida.
.
Det var ikke så mange som hadde hagle nei. Også fordi mannen og eventuellt voksne sønner i huset oftest var borte på fiskeri utenriksfart og lignende i lange perioder.Hm, vokste jo opp på 70-tallet ute på øyene uten at jeg fikk høre om dette - dvs, det var noen litt særinger som var opptatt av jakt og sånt som spiste, men mener det ble omtalt som litt sært. Tror heller ikke at det var vanlig lengre sør, der min far vokste opp - har i alle fall aldri hørt om at de spiste fugl.
Hm, nja, smaker nå Grandis.... supplerer med litt sjokoladekake etterpå... Og pakistansk mango. Det holder.
Da er det vel bedre å gnage på fingrene
Da ble det straks bedresupplerer med litt sjokoladekake etterpå
Vi bruker essensielle informasjonskapsler for å få dette nettstedet til å fungere, og valgfrie informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din.