Den Store Backstage/Off topic jumbomumbo Tråd!

Sandvolleyball og håndball sendes direkte på nrk sport på dab+ , resten er oppdateringer og sport og musikk..det blir litt magert i en egen sportkanal på nrk, lørdagskveldene har de lagt inn jazzprogram, klassisk vorespill og bluesasylet, selv om de har egen kanaler for dette, men når ingen hører på disse stasjonene så lurer de programmene inn i p2... nei kaster radioen og kjøper meg walkie talkie.
Walkie talkie er jo skikkelig inn i tiden.
 
308b40f1c19bab97b370f5208f93bfd2


Kastes ut av OL etter Eifelltårnet-besøk

De brasilianske svømmerne Ana Carolina Vieira og Gabriel Santos besøkte Eiffeltårnet uten tillatelse fra laget, skriver blant annet Aftonbladet.

Paret, som er kjærester også utenfor bassenget, forlot OL-landsbyen i all hemmelighet fredag. Men da Santos la ut et bilde på Instagram, ble reaksjonene sterke.

– Alle vet at de er her for å gjøre en jobb for Brasil. De er ikke her for å ha ferie eller være turister, sier Gustavo Otsuka, sjef for det brasilianske svømmelaget, til brasilianske O Globo.

Santos slapp unna med en advarsel, men Vieira sendes hjem til Brasil. Ifølge den brasilianske olympiske komiteen (COB) opptrådte hun «på en respektløs og aggressiv måte» da hun stilte spørsmål ved en endring på stafettlaget.

I en video på sosiale medier hevder Vieira at hun har anmeldt et tilfelle av trakassering i svømmelandslaget uten å bli hørt. Hun skal nå snakke med advokatene sine.

– Jeg er hjelpeløs, sier Vieira.

Den svenske eksperten Carolina Klüft reagerer med vantro på den strenge straffen.

– De er ikke innesperret i OL-landsbyen. Det er veldig strengt å bli hjemsendt og få advarsel for å dra på sightseeing, sier hun i det svenske Max-studioet.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp