Den Store Backstage/Off topic jumbomumbo Tråd!

Nyeste kunngjøringer

ÜberHarry har aldri vært mer überharry enn dette å bivåne folk som har diverse PL stuff prydene på hus og flagg på flaggstenger
 
Turistene koser seg:

– Hjemme i Roma er det rundt 40 grader. For dere er det sikkert fint, men for oss er det nydelig å kunne oppleve vær som dette i juli.

Det sier Alessandro og Antonella Cinti, som besøker Norge for første gang. De er svært positive til det de kaller «godt vær», nærmere bestemt regn og elleve grader denne julidagen.
Skjønner italienerne goodt de er lei av heten
 
rabarbrasuppe.jpg
Rabarbragrøt
Tror dere noe under 30 år har spist dette? Erindrer at det ikke var så verst.
 
Drillo har luftet hundene sine Cafu og Keegan i dag. Han er misfornøyd med forsvarsspillet, handsregelen, drøying av tid og filming under EM.
 
Tror jeg klarte nesten femogførti minutter i dusjen. Må ut og ordne et par småting, før det blir middag hos foreldrene mine kl. 17. Greit å ha noen planer når det ikke er fotball.
 
Klarna må betale 9 millioner kroner per uke i tvangsmulkt hvis de ikke legger om betalingsløsningen «kjøp nå, betal senere», ifølge Forbrukertilsynet.


Klarna bryter loven fordi betalingsløsningen er en kredittavtale, som omfattes av strenge lovkrav, mener Forbrukertilsynet.

– For å inngå en kredittavtale må forbrukere søke om kreditt og signere kredittavtalen. Det er også et lovkrav at den som tilbyr kreditt, må foreta kredittvurderinger. Dette gjør ikke Klarna i dag, skriver Forbrukertilsynet.

Folk kan dermed handle ting på kreditt som de ikke nødvendigvis har råd til å betale for, mener tilsynet.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp