Molde FK. Klubbtråd.

Moe resignerte i fjor, så lite overrasket her. Sitter selvsagt langt inne for kompisgjengen å kritisere (rbnett) eller sparke (klubben) kompisene sine.
Jeg føler ikke det handler om å kritisere lengre, det virker som klubben ikke er misfornøyd med situasjonen de har satt seg selv i. Kulturen som Solskjær var med å bygge da han var her virker som er på vei ut
 
Men klart prestasjonen var bra den! Ikke dårlig å bare slippe inn ett mål mot et topplag som Viking på bortebane. Så er det litt uflaks som gjør at vi ikke scorer et mål å drar en et meget godt uavgjortresultat.

/S
 
Men klart prestasjonen var bra den! Ikke dårlig å bare slippe inn ett mål mot et topplag som Viking på bortebane. Så er det litt uflaks som gjør at vi ikke scorer et mål å drar en et meget godt uavgjortresultat.

/S
"Det e bare uflaks at ikje vi vinn kampen 6-0, vi va totalt best i heile kampen."
-Erling Moe
 
Moe bygger taperkultur. Evner ikke å få laget til å prestere stabilt.
Moe fornøyd med prestasjonen i kampen. Kun effektiviteten det står på visstnok.

Laget var jo fornøyd etter 0-0 mot FFK også.

Hva i svarte liksom. Er dette her for noe?? Helt sykt..
Som jeg sa ifjor og har sagt flere ganger i år allerede.
MFK har blitt en klubb som dyrker middelmådighet, og som graver frem unnskyldninger for å støtte opp i sin virkelighetsoppfatning.

Giftig utvikling når dårlige prestasjoner over tid ikke får konsekvenser, og fansen blir lei av tomprat og svulstige luftslott angående ambisjoner og sportslige planer.

Moe hadde vært borte nå omtrent alle andre steder enn i kompisbedriften MFK.
 
Ja, det kommer ikke til å få andre konsekvenser enn, som Stonsey nevner, apati, likegyldighet og tomme tribuner. Det er mye verre for klubben og byen, fordi det er mange som bryr seg om og er jævlig glade i klubben. Det blir vanskelig når du har en gjeng som er mer opptatt av å verne om seg selv og sine enn klubbens ve og vel.
 
Leser også imellom linjene at Moe virker mer opptatt av å ufarligjøre motstanderlagene enn å fokusere på eget spill/angripspill.
 
Det bør ryddes godt på stadion!
Trenerteamet bør byttes ut. Har holdt med Moe lenge men snudde vel i vår en gang. Bruk høsten godt på finne ut en ny retning frem mot neste år. Moesgård eksempelvis er den første jeg kommer på.

Så spillerne.
Samuel, Hestad, Karlstrøm, Bjørnbak ble være ferdige.
Andre bør lånes ut.

Klare forsterkninger i midtbane og ikke minst offensivt bør inn.
 
Jeg synes ikke kampen i seg selv er så svak, men det er likevel ikke godt nok. Og så er det trenden med at mediokert er man fornøyd med, slik kan det ikke være i en toppklubb.
 
Taper altså 1-0 mot et Viking-lag på felgen spillermessig. God kveld folkens.
Hadde faktisk troa både før og under denne kampen, mot ett meget svekket Viking lag, det ble nærmest servert på sølvfat, men molde laget presterte faktisk på ett enda dårligere nivå, og etterhvert kjempet de molde helt ut av stilen, jobbet på seg selvtillit, og molde så helt tafatt og hjelpeløse ut.
Hva trenes på?!! Tror faktisk ikke laget og klubb ønsker nok for å yte det som kreves for å bli best.
Og den fantasi verden som Moe og co fortsatt lever i at de er ett av Norges bedte lag, må de snart komme ut av, de har jo hatt en jevn negativ kurve over 2-3 år nå, er blitt ett middelmådig lag. Alt av forsprang er borte…
 
Emil Breivik bør få seg ei pause og trene skikkelig noen uker. Virker helt ute av det.

At Moe ikke har rotert på midtbanen og satt Kaasa i den mer sentrale rollen og benyttet MMD i en indreløper rolle er uforståelig i min verden da vi vet hvor enorm Kaasa er i den rollen.

Erling Moe satt opp laget før sesongen og står last og brast med vurderingene sine. Null utvikling.

Nå er det ikke lenge før man ser betydelig lavere tilskuertall på stadion.

#MoeOut
 
Jeg tenker meg det er to grunner:
1. Moe har bestemt seg for hvem han vil, og kun de skal hentes.
2. De på kontoret er halvt sunnmøringer som skal spare to hundre kroner på en overgang til 20 millioner.

Det er uansett ikke så viktig med nye spisser. Vi har mer enn nok indreløpere.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp