Championship, League One og League Two 23/24

Langt inn i Litj-Fergie-time: Innkast i farlig posisjon, nickskarv og på bakre vurderer Mason-Clark en Solskjerm-tupp i nota. Men dengang ei, altså, og det blir Oxford U. - Bolton W. i finala. Dette er da to klubber de fleste objektive tilskuere kan tåle et gjensyn med i eggenshipen?
 
Lenge til ny sesong, men alltid moro å se hvordan betting-selskapene vurderer lagene før overgangsvinduet åpner. Football-league sponsor SkyBet med tidlig odds for vinner av League 2 neste sesong.

Chesterfield 7/1
Bradford 10/1
Gillingham 10/1
Notts County 10/1
Salford 10/1
Carlisle 10/1
Wimbledon 12/1
Port Vale 12/1
Cheltenham 15/1
Walsall 16/1
Tranmere 16/1
Grimsby 25/1
Fleetwood 25/1
Swindon 25/1
Barrow 33/1
Accrington 33/1
Colchester 33/1
Newport 40/1
Harrogate 50/1
Morecambe 50/1
Bromley 66/1

Så gjenstår det å se hva oddsen er når overgangsvinduet stenger og ny sesong står på trappene.
 
Leeds booket seg finaleplass gjennom å totaldominere hjemme mot Norwich og vinne 4-0. I kveld blir det klart hvem Leeds møter i finalen når Southampton tar imot WBA. 0-0 i første oppgjør der.

Playoff-finalen for opprykk til Championship spilles i morgen kl. 17.15 mellom Bolton og Oxford.

Playoff-finalen for opprykk til League One spilles på søndag kl.14 mellom Crawley Town og Crewe Alexandra.
 
Albion virker som et litt tungt og tregt lag. Southampton det motsatte. Bortelaget satser nok på å holde unna og samtidig sette en av de få sjansene de vil få. De prøver å dra ned tempoet ved hver eneste anledning fra start, noe som underbygger min teori. Så får vi se om det slår til. Seig start har det vært.
 
Liker at Bolton klarte å reise seg igjen. De var skikkelig på felgen bare for noen år siden, og sto vel i realiteten i fare for å bli lagt ned som følge av konkurs. Sto nærmest ribbet for spillere foran sesongen gjorde de også, men fikk inn tilstrekkelig til at de klarte å stille lag. Var det 3-4 sesonger siden?
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp