Verste låt på barer...

9 Jul 2023
3.429
.....gikk gjennom feriebyen Varna her. På veg til jazzkonsert. En ganske populær bar er The Brick - fint midt i gågata, men flere ganger, etter min mening, skjemmet av utrolig gnålete bar-musikere, gjerne 1-2 stykker.

Sent på kvelden står de der med to gitarer og gnåler i vei med "Knocking on heavens door" - hvem fanden synes dette er noe trivelig å høre på kl 22 på kvelden på en varm sommerkveld? Jeg hadde ikke satt meg i nærheten om jeg hadde fått gratis drinker....

... det var også ganske tynt med folk er i kveld - antar at det er flere som synes at det er finere ting å høre på en sommerdag.

Av og til er "Cotton fiels back home" faktisk bedre.
 
Du er jo i Bulgaria, og de prøver nok bare å tjene seg noen slanter :) Mange dårlige gatemusikanter finnes overalt i europeiske gater.
 
Du er jo i Bulgaria, og de prøver nok bare å tjene seg noen slanter :) Mange dårlige gatemusikanter finnes overalt i europeiske gater.
Det er høy kvalitet på bulgarske musikere,, generelt... faktisk en overproduksjon i kommunist-tiden og så fikk det er dårlig stempel for de de tvunget ut i dårlig musikk i blant annet Norge.....

... har vel inntrykk av at disse unge folka som spiller på barer ikke er bulgarere, og/eller blir tvungtet til å spille klisje-musik.
 
For en tid tilbake hørte jeg en gruppe menn over 50 synge med når dj'n spilte låten plastisk kirurgi av luksus leverpostei.
 
Drømmer sikkert om å kauke ut denne her:

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
All musikk er verst på barer og puber om den spilles høyt.
Høy musikk og dans har intet på slike steder å gjøre. Til denslags har vi konserter og diskotek.
Barmusikk bør bare ligge der, i bakgrunnen sånn at man oppdager den først når den blir borte.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp