EM 24 EM profeten

9 Jul 2023
2.085
For de av oss som vet at det ikke er noe poeng i å delta i fantasy siden vi glemmer å oppdatere og dermed raser nedover er EM profeten et greit alternativ. Hvordan går det godtfolk? Bikket 30 poeng etter Portugal-Tyrkia etter veldig konservativ favorittung tipping så langt.
 
31 poeng her. Har en liga på jobb. 65 deltakere, 18.plass akkurat nå. Var oppe på 6.plass en stund, men sank som en stein en dag med 0 poeng...
 
Hadde faktisk 1-0 ungarn. Røyk selvfølgelig på Tyskland men 36 poeng er jeg happy med per nu. Innenfor topp 500 i Oslo whoohoo.
 
Hadde faktisk 1-0 ungarn. Røyk selvfølgelig på Tyskland men 36 poeng er jeg happy med per nu. Innenfor topp 500 i Oslo whoohoo.
Hadde også 1-0 Ungarn, marginene er med nå altså. Tyskland røk, men veldig fornøyd med 38 poeng etter en treeig start.
 
Dårlig uttelling i dag og gitt... Hadde 1-1 i Østerrike-Nederland og 1-0 til Frankrike. Får håpe på bedre resultat kl. 21:00...
 
41 poeng, og en knallsterk 12500-plass. Treffer greit på HUB, men aldri på riktig resultat.
 
De 12 siste kampene (hele runde 3 med andre ord) har jeg kun truffet på 2 HUB og ingen resultater... Startet veldig bra, deretter gått rævva. Tror jeg skal tippe litt mot oddsen for å prøve å ta innpå igjen i sluttspillet...
 
Kun 1 treff I dag men det var til gjengjeld en trepoenger på Ukraina matchen. Tydelig at folk bommet i kveld for bare tre av told mulige poeng i kveld dyttet meg inn i topp 200 i Oslo.
 
5 poeng på 18-kampene og 3-poengeren røk på tyrkisk nettsus på overtid i kveld. Så da ble det 0 poeng og blir da stående på 48 poeng etter gruppespillet.

Fornøyd med det, og tror det var lurt å sette opp alle kampene før mesterskapet startet og ikke endre noe underveis.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp