Crystal Palace vs Liverpool

Kommer Herren til å svinge sitt rettferdige sverd?

  • Ja

    Stemmer: 17 77,3%
  • Nei

    Stemmer: 5 22,7%

  • Totalt antall stemmer
    22
  • Avstemningen er stengt .
8 Jul 2023
36.382
MRF2023_Crystal-Palace-v-Liverpool-1038x584.jpg



Tid: Lørdag 9. desember kl 13.30

Sted: Selhurst Park



For første gang i historien har Liverpool fått æren av å spille en tidlig lørdagskamp, og det er med store forventninger vi ser frem til denne historiske hendelsen.

Woy Hodgsons disipler ligger på 14. plass i Premier League, og er det laget som har scoret nest færrest mål av samtlige lag i den øverste divisjonen. Nevnte Woy har jo en CV som er lengre enn frakken til Wenger, og det sier ganske mye. Ugla er inne i sin 24. klubb som trener/manager, og må vel snart bikke 120 år. Laget kommer fra et 0-2 tap hjemme for Bournemouth, en kamp som kan stå som et eksempel på hvor lite målfarlig Crystal Palace er for tida.

Hvilket jo bare betyr at det løsner for dem på lørdag...

Bortelaget vil med seier være TOTL, ihvertfall helt til oppgjøret Villa - Gunners er ferdigspilt. Liverpool spilte også på onsdag, og slet seg til 3 poeng borte mot tabelljumbo Sheffield United. Laget sliter med endel skader nå, og mtp kampprogrammet i desember er det vel ikke unaturlig å tro at man vil gå på en smell før eller siden. I form av tap for et presumptivt dårligere lag.

Jeg ønsker at Klopp går all in her og starter med de samme som hjemme mot Fulham, hvilket var det laget jeg ønsket på forhånd, med unntak av at Matip startet istedetfor Konate. Her er det bare å dundre på, ettersom det er 8 dager til neste viktige kamp. Oppgjøret på torsdag borte mot Union er, mtp skader og slitasje på spillerne, en helt uvesentlig kamp hvor man like gjerne kan sende Piker 14. De som kommer først på blokka til Klopp SKAL nemlig ha god hvile før møtet med Man United.

Kelleher

Trent - Konate - VvD - Tsimikas

Szobo - Macca - Gravenberch

Salah - Darwin - Diaz


Kamptips: 1-1 (Salah på straffe)
 
Macca ute visstnok, mens Alisson fort kan være klar.

Blir vel fort en ny start på Endo(om man ikke kjører Jones der) og Gravenberch/Jones og Szobo på midten. Nunez starter nok igjen etter å ha blitt hvilt mot Sheffield Utd.
 
Dette blir første gang disse lagene møtes den 9. i hvilken som helst måned. Sånn sett er det vanskelig å spå hvordan dette skal ende.

2-2 Liverpool alle målene.
 
Ser ikke helt at bortelaget trenger noen divine intervention og da heller hjemmelaget, men "Herren" er vel litt opptatt om dagen, tyr vel sjelden til inngripen i noe så tullete som Premier League, men for all del og har man troen så....

Lett match. 0-4.
 
Sorry gutter. Blir ingen øl i andre omgang i dag. Ser kampen i opptak. I`m to blame om det går filleveien.
 
Ser ut som om Endo i stedet for Mac Allister gir en litt merctypisk DM, og Trent som mer back. Til tross for at jeg mener en klassisk DM er noe man bør unngå, så velger jeg det om Trent får spille der han er best, og viktigst for laget.
 
Må da snart være mulig for Palace å få tak i noe som kan holde Jordan Ayew ute av laget på fast basis. Håpet Olise skulle starte.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp